Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Arhiva

 

Predavanja

Predavanja u Muzeju se organizuju povodom tematskih izložbi, jubileja, kao i aktuelnih tema u okviru afričkih studija. Predavanja drže domaći i gostujući profesori, studenti, umetnici, putnici i putopisci. Muzej podržava inicijative kroz koje se preispituju i analitički razmatraju trenutna zbivanja na afričkom kontinentu, ali pre svega načina na koje oni utiču na kreativnost i stvaralaštvo. Imajući u vidu globalnu dimenziju termina „afričke kulture“ možemo govoriti o dinamici savremenosti i modernosti, umetnosti afričke emigracije i dijaspore, novim tendencijama u afričkoj muzici, itd.

AFRIČKA PLATFORMA

U okviru „Afričke platforme“ pozivamo sve pripadnike afričke zajednice u Beogradu da svojim predlogom tema govore o sopstvenoj umetnosti i kulturi, kao i da predlažu programe i teme koje bi voleli da vide u Muzeju afričke umetnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Audio-vodič

Audio-vodič

Časopis Muzeja

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network