Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Arhiva

 

Celodnevni program u bašti

PIKNIK U MAU

Piknik u MAUNedelja, 26. maj, od 12 do 20 časova

Piknik je gradski događaj koji se održava već devet godina zaredom. Mnogima je postao tradicija i letnji ritual kojem se redovno vraćaju. Ali, Piknik nije samo to – on je i mesto na kom se svi ljudi, različiti po godinama, inspiracijama i životnim pričama, okupljaju sa istim ciljem: da se vrate jednostavnosti življenja u svom gradu i provođenju vremena u prirodi i društvu, daleko od briga i užarenog asfalta.

U proteklih devet godina porastao je broj piknikaša, ali i njihov osećaj pripadnosti zajednici, kao i svest o važnosti očuvanja okoline. Prošle sezone ekipa sa Piknika odvojila je značajne količine materijala za reciklažu, dok smo ove godine u potpunosti izbacili upotrebu neodržive plastike.

Na svakom Pikniku tu su stručna vođenja kroz izložbene postavke, kreativne radionice za decu, štandovi sa različitim osveženjima, joga časovi i ozbiljna muzička podrška. Pozivamo vas da nam se pridružite tokom majskog Piknika u bašti Muzeja afričke umetnosti u organizaciji udruženja Kišobran. Piknik počinje u podne i traje do 20 časova.

Program Muzeja:

- 13:00 - Stručno vođenje kroz novu tematsku izložbu „Zdravko Pečar – Autoportreti“

- 16:00 - Radionica hip-hop plesa za decu „Od pokreta do oblika“

 

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Virtuelna tura

Digitalni otisak MAU

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Audio-vodič

Audio-vodič

Časopis Muzeja

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network