Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Arhiva

 

Besplatan program za srednjoškolce tokom prolećnog raspusta

PREVIŠE PRIČE NEĆE NAPUNITI ĆUP - Besplatne radionice za srednjoškolceMuzej afričke umetnosti, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu, tokom prolećnog raspusta organizuje besplatan program za srednjoškolce pod nazivom “Previše priče neće napuniti ćup – kreativne radionice keramike i izložba radova”.

Kurs će trajati od 29. aprila do 3. maja, a zainteresovani učenici se mogu opredeliti za jedan od termina:

  • Grupa 1 – od 10 do 14 sati, ili
  • Grupa 2 – od 14 do 18 sati.

U okviru programa “Previše priče neće napuniti ćup”, svaka grupa polaznika će u kontinuitetu od pet radnih dana (od ponedeljka do petka) u četvoročasovnim terminima, uz uvodno predavanje kustosa na temu Tradicionalna afrička keramika, ovladati tehnologijom izrade, ukrašavanja, glačanja i bojenja predmeta od gline, koji će se zatim peći i pripremati za izlaganje. Završni deo programa održaće se u subotu, 4. maja, kada će polaznici uz pomoć kustosa kreirati izložbu svojih radova. Svečano otvaranje izložbe, dodela potvrda i nagrada za najuspešnije radove održaće se u nedelju, 5. maja u 14 časova.

Prijavljivanje je obavezno, slanjem prijave na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa sledećim podacima: ime, prezime, godina rođenja, kontakt telefon i izabrana grupa kursa (10-14 časova ili 14-18 časova). Broj učesnika je ograničen na 20 po grupi i zato – prijavite se na vreme! 😀

Radionice osmišljavaju i vode: Milica Josimov, vajar/konzervator MAU, Marija Miloš, viši kustos MAU, i Milica Naumov, antropolog.

 

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Virtuelna tura

Digitalni otisak MAU

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Audio-vodič

Audio-vodič

Časopis Muzeja

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network