Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Arhiva

 

Letnji raspust 2017 u Muzeju afričke umetnosti

„Putevima afričkog stvaralaštva -
kreativne radionice za srednjoškolce i izložba radova”

Tokom letnjeg raspusta MAU organizuje tri ciklusa besplatnih radionica pod nazivom „Putevima afričkog stvaralaštva – kreativne radionice i izložba radova” koje su namenjene mladima. Svaka grupa će u kontinuitetu od pet radnih dana (od ponedeljka do petka) u četvoročasovnim terminima (10-14h), uz uvodno predavanje o posebnim vidovima afričkog stvaralaštva i kroz praktični rad ovladati različitim tehnikama (slikanja, vajanja, šivenja i veza):

- I grupa, od 26. do 30. juna - SLIKANE TKANINE FILAFANI;
- II grupa, od 17. do 21. jula - KERAMIČKE FIGURE ŽIVOTINJA U ETIOPIJI;
- III grupa, od 21. do 25. avgusta - APLIKACIJE NA TKANINAMA NARODA FON.

Završni deo programa održaće se 26. avgusta kada će polaznici iz svih grupa, uz pomoć kustosa kreirati izložbu svojih radova. Svečano otvaranje izložbe, dodela potvrda i nagrada za najuspešnije radove održaće se 27. avgusta u 14 časova. Nakon završetka programa učesnici će svoje radove poneti kući.

Radionice su besplatne, a zbog ograničenog broja mesta u grupama, prijavljivanje je obavezno. Prijavu sa osnovnim podacima (ime i prezime, telefon, naziv škole, razred i broj grupe) potrebno je poslati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Broj učesnika je ograničen i zato – prijavite se na vreme!

Radionice vode Milica Josimov, vajar, i Marija Ličina, kustos.

Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu doprineo je i u značajnoj meri pomogao realizaciji programa obezbeđivanjem neophodnih sredstava za finansiranje.

0
0
0
s2sdefault

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Audio-vodič

Audio-vodič

Časopis Muzeja

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network