Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Darodavci

Darujte MAU

Od svog osnivanja Muzej afričke umetnosti bavi se sistematskim prikupljanjem predmeta etnografskog i umetničkog karaktera koji pripadaju korpusu narodnog stvaralaštva, ali i nabavkom dela savremenih autora afričkog porekla. Tokom više od četiri decenije zbirka se kontinuirano uvećavala putem poklona i otkupa. Većinu muzejskih predmeta danas čine pokloni stranih i domaćih darodavaca.

Ako imate predmet iz Afrike (u vašem vlasništvu), koji biste želeli da poklonite muzeju, na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. nam možete poslati fotografiju i raspoložive informacije o predmetu (vremenu, mestu i načinu nabavke, dimenzijama, materijalu), kao i sva pitanja u vezi sa poklanjanjem. Molimo vas da ne donosite predmete u muzej, ukoliko se niste prethodno o tome dogovorili sa kustosom putem elektronske pošte.

Osim nabavke novih predmeta kojima bismo obogatili postojeće muzejske zbirke, a time i rad institucije, kontinuirano vršimo i prikupljanje knjiga i različitih štampanih publikacija, kao i dokumentarnog materijala (arhivskih dokumenata, foto, audio i video-zapisa, itd.). Ukoliko ste zainteresovani za ovakvu vrstu donacije, molimo da se obratite muzejskom dokumentaristi na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Komisija za nabavku muzejskih predmeta i prijem drugih vrsta donacija rado će razmotriti vašu ponudu i obavestiće vas o mogućnostima za prijem poklona.

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Virtuelna tura

Digitalni otisak MAU

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Audio-vodič

Audio-vodič

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.