Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Posetite nas

Radno vreme:

Od 10 do 18 sati svakog dana, sedam dana u nedelji

Ulaznice:

 • Individualna: 300 din.
 • Grupne posete (različite institucije, vaspitne i obrazovne ustanove, udruženja, min. 10 osoba): 200 din.
 • Korisnici „Senior kartica“: 50% popusta na cenu individualne ulaznice, uz karticu.
 • Studenti fakulteta – korisnici „Studentskih kartica": 50% popusta za individualnu posetu, uz indeks i važeću studentsku karticu.
 • Korisnici Međunarodne studentske identifikacione kartice - ISIC, Međunarodne profesorske identifikacione kartice - ITIC i međunarodne kartice Evropskog omladinskog centra - EYCA: 50% popusta na cenu individualne ulaznice, 20% popusta na grupnu posetu, uz karticu.

Besplatan ulaz:

 • Osobe sa hendikepom/invaliditetom
 • Predškolski uzrast (deca do 7 godina)
 • Studenti Filozofskog fakulteta, Fakulteta likovnih umetnosti, Fakulteta primenjenih umetnosti uz indeks i važeću „Studentsku karticu“.
 • Učenici i studenti umetničkih škola i fakulteta, uz đačku knjižicu/indeks.
 • Članovi Muzejskog društva Srbije (MDS), Nacionalnog/Internacionalnog komiteta – ICOM, Međunarodnog udruženja likovnih kritičara (AICA), uz karticu.
 • Novinari, uz legitimaciju.

Grupna vođenja i radionice:

Grupna stručna vođenja kroz stalnu postavku i tekuću izložbu, kao i kreativne radionice za decu za organizovane grupne posete zakazuju se najmanje dva dana unapred. Kako bismo svim posetiocima omogućili prijatnu posetu i ugodan boravak u Muzeju, molimo vas da se o dodatnim uslovima i terminima dogovorite sa kustosima pozivom na 011/2651-654, radnim danom od 9 do 16 časova, ili nam pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 • Cena ulaznice za grupnu posetu sa kustoskim vođenjem kroz stalnu postavku i tematsku izložbu (min. 10 osoba): 200 din. po osobi.
 • Cena ulaznice za manje grupe sa kustoskim vođenjem kroz stalnu postavku i tematsku izložbu (manje od 10 osoba): 2000 din. za grupu.
 • Cena ulaznice za grupnu posetu sa kustoskim vođenjem i radionicom za decu (min. 10 osoba): 300 din. po osobi.
 • Cena ulaznice za manje grupe sa kustoskim vođenjem i radionicom za decu (manje od 10 osoba): 3000 din. za grupu.

Stručno vođenje za individualne posetioce:

Stručna vođenja za individualne posetioce (odrasle) realizuju se u okviru programa „Nedelja u MAU“ koji se održava u redovnom terminu nedeljom od 11 časova. Stručna vođenja obično se vezuju za stalnu postavku i aktuelnu tematsku izložbu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, broj posetilaca je ograničen, a prijavljivanje je obavezno i vrši se slanjem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Cena ulaznice je 300 dinara.

Kreativne radionice za individualne posetioce (decu):

Kreativne radionice za individualne posetioce (decu) realizuju se u okviru programa „Nedelja u MAU“ koji se održava u redovnom terminu nedeljom od 11 časova. Kreativne radionice obično se vezuju za aktuelnu tematsku izložbu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, broj dece na radionicama je ograničen, a prijavljivanje je obavezno i vrši se slanjem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Cena ulaznice je 300 dinara.

Kako da stignete do nas:

Muzej afričke umetnosti se nalazi na Topčiderskom brdu, u rezidencijalnom delu Beograda. Autobus na liniji 44 polazi sa Dunav stanice, saobraća Ulicom Kneza Miloša, i prva stanica posle Topčiderske zvezde (u Ulici Vase Pelagića) je u neposrednoj blizini Muzeja.

Kontakt:

Muzej afričke umetnosti
Andre Nikolića 14
11000 Beograd, Srbija
+ 381 11 2651 654
+ 381 11 2651 269
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Audio-vodič

Audio-vodič

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.

Pristupna rampa