Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Arhiva

 

Ponedeljak, 15. oktobar, 17:30 časova

PUTOVANJE U EGIPAT: KARAVAN PRIJATELJSTVA

Fotografija: Časlav Vukojičić

U godini u kojoj se obeležava 110 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, nastavljamo sa organizacijom događaja koji imaju za cilj njihovo obogaćivanje i unapređenje na polju kulture i turizma.

Zahvaljujući inicijativi Ambasade Egipta u Beogradu, grupa putnika koju su činili predstavnici brojnih srpskih medija i nekoliko porodica koje su tokom prethodnih godina više od trideset puta posetile Egipat, nedavno je imala priliku da otputuje u najpopularnije egipatsko letovalište – Hurgadu.

Pridružite se ovom jedinstvenom karavanu prijateljstva u ponedeljak, 15. oktobra u 17:30 sati u Muzeju afričke umetnosti.

Povodom posete načelnika okruga Crvenog mora, NJ.E. generala Ahmeda Abdulaha i u prisustvu ambasadora Egipta, NJ.E. Amra Alguvejlija, Milena Božović Manić i Nebojša Kotlajić, novinari RTS-a, i kolege iz Politike, televizije Prva i drugih redakcija predstaviće nam sve lepote ovog mesta u kome leto nikad ne prestaje. Uz snimke, fotografije i odabranu muziku uveriće nas u nadaleko čuveno gostoprimstvo lokalnog stanovništva, koje je još izraženije prema dragim posetiocima iz Srbije, zahvaljujući prijateljstvu između naših zemalja koje traje duže od veka.

 

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Audio-vodič

Audio-vodič

Časopis Muzeja

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network