Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

 

Предавања

Предавања у Музеју се организују поводом тематских изложби, јубилеја, као и актуелних тема у оквиру афричких студија. Предавања држе домаћи и гостујући професори, студенти, уметници, путници и путописци. Музеј подржава иницијативе кроз које се преиспитују и аналитички разматрају тренутна збивања на афричком континенту, али пре свега начина на које они утичу на креативност и стваралаштво. Имајући у виду глобалну димензију термина „афричке културе“ можемо говорити о динамици савремености и модерности, уметности афричке емиграције и дијаспоре, новим тенденцијама у афричкој музици, итд.

АФРИЧКА ПЛАТФОРМА

У оквиру „Афричке платформе“ позивамо све припаднике афричке заједнице у Београду да својим предлогом тема говоре о сопственој уметности и култури, као и да предлажу програме и теме које би волели да виде у Музеју афричке уметности.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Аудио-водич

Аудио-водич

Часопис Музеја

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network