Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

25. март – 31. март 2015.

МАУ гостује у Галерији Културног центра Чукарица са изложбом:

ДОБРО ДОШЛИ У МУЗЕЈ АФРИЧКЕ УМЕТНОСТИ

Изложба "ДОБРО ДОШЛИ у Музеј афричке уметности" омогућава преглед плаката, као и проспеката изложби и других програма који су развијани током 38 година постојања Музеја афричке уметности: збирке Веде и др Здравка Печара.

Посетиоци ове изложбе имаће прилике да се упознају са историјатом Музеја афричке уметности, разноврсним темама из културе Африке које су обрађиване кроз бројне догађаје, као и врстама активности које тим овог музеја и даље спроводи.

Ова гостујућа изложба представља јединствену прилику да се шира јавност упозна са радом наших еминентних дизајнера, као што су Слободан Машић, Бата Кнежевић и други, који су током осамдесетих креирали плакате за овај београдски Музеј.

Кустоскиња МАУ Ивана Војт која је конципирала изложбу ће одржати презентацију на дан отварања изложбе, 25. марта 2015, у 19h, у Галерији Културног центра Чукарица, Тургењевљева 5, Чукарица, Београд

Фотографија: Графички дизајн за изложбу „Афрички накит” из 1984. године, коју је дизајнирао Слободан Машић.

0
0
0
s2sdefault

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Аудио-водич

Аудио-водич

Часопис Музеја

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network