Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

Студентска конференција универзитета Србије (СКОНУС)

„КРОЗ ВРЕМЕ И СРБИЈУ“

Субота, 3. септембар 2011.
програм у Музеју афричке уметности у Београду, Андре Николића 14

У суботу 3. септембра 2011. у оквиру програма обележавања 50 година постојања Покрета несврстаних, Музеј афричке уметности заједно са носиоцима пројекта „Кроз време и Србију“, Студентском конференцијом универзитета Србије (СКОНУС), организује јавно вођење кроз сталну поставку Музеја, које ће се завршити „Сусретима на отвореном“ у Башти Музеја.

Пројекат „Кроз време и Србију“ (СКОНУС) праћен је идејом да се студенти из земаља Покрета несврстаних, упознају и заинтересују за студије и живот у Србији. Пројектом ће бити обухваћени студенти из Србије и студенти пројекта „World in Serbia“ (студенти из земаља Покрета несврстаних који тренутно бораве у Србији, припремајући се за студирање у њој). Разлог организовања овог пројекта је жеља да се обнови повезаност између студената Србије и земаља Покрета несврстаних. Тим поводом позивамо све студенте, који желе да размене искуства и сазнају више о овом пројекту, да се придруже „Сусретима на отвореном“ у Башти Музеја, у суботу 3. септембра, у 19h.

*Јавно вођење намењено је искључиво учесницима Студентске конференције

 

Програм у Музеју:

18h

Вођење: Историјат Музеја афричке уметности у Београду, оснивачи и концепт сталне поставке; води Емилиа Епштајн, кустос МАУ

18.30h

Презентација: МАУ данас: изложбена и едукативна делатност; води Марија Личина, кустос МАУ

19h

Званично обраћање доајена Афричке групе у Београду: Амбасадор Народне демократске републике Алжир Његова Екселенција господин Абделкадер Месдоуа

19.15h

Сусрети на отвореном, коктел у Башти Музеја (отворено за све студенте; улаз бесплатан)

0
0
0
s2sdefault

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Аудио-водич

Аудио-водич

Часопис Музеја

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network