Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

 

Бесплатан програм за средњошколце током пролећног распуста

ПРЕВИШЕ ПРИЧЕ НЕЋЕ НАПУНИТИ ЋУП - Бесплатне радионице за средњошколцеМузеј афричке уметности, уз подршку Секретаријата за спорт и омладину, током пролећног распуста организује бесплатан програм за средњошколце под називом “Превише приче неће напунити ћуп – креативне радионице керамике и изложба радова”.

Курс ће трајати од 29. априла до 3. маја, а заинтересовани ученици се могу определити за један од термина:

  • Група 1 – од 10 до 14 сати, или
  • Група 2 – од 14 до 18 сати.

У оквиру програма “Превише приче неће напунити ћуп”, свака група полазника ће у континуитету од пет радних дана (од понедељка до петка) у четворочасовним терминима, уз уводно предавање кустоса на тему Традиционална афричка керамика, овладати технологијом израде, украшавања, глачања и бојења предмета од глине, који ће се затим пећи и припремати за излагање. Завршни део програма одржаће се у суботу, 4. маја, када ће полазници уз помоћ кустоса креирати изложбу својих радова. Свечано отварање изложбе, додела потврда и награда за најуспешније радове одржаће се у недељу, 5. маја у 14 часова.

Пријављивање је обавезно, слањем пријаве на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са следећим подацима: име, презиме, година рођења, контакт телефон и изабрана група курса (10-14 часова или 14-18 часова). Број учесника је ограничен на 20 по групи и зато – пријавите се на време! 😀

Радионице осмишљавају и воде: Милица Јосимов, вајар/конзерватор МАУ, Марија Милош, виши кустос МАУ, и Милица Наумов, антрополог.

 

0
0
0
s2sdefault

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

Аудио-водич

Аудио-водич

Часопис Музеја

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network