Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

 

Африка кроз симболе - креативне радионице графике за средњошколце

Музеј афричке уметности у време летњег распуста од јуна до августа организује низ бесплатних радионица намењених младима.

Програм „Африка кроз симболе – креативне радионице графике” одржаће се у просторијама Музеја афричке уметности у пет група:

- I група од 20. до 24. јуна;

- II група од 4. до 8. јула;

- III група од 11. до 15. јула;

- IV група од 15. до 19. августа;

- V група од 22. до 26. августа.

Свака група ће у континуитету од пет радних дана (од понедељка до петка) у четворочасовним терминима (10-14h), уз уводно предавање о афричким симболима и кроз практични рад овладати техником линореза и израде отисака уз помоћ графичке пресе. Завршни део програма одржаће се 27. августа када ће полазници, уз помоћ кустоса, креирати изложбу својих радова. Свечано отварање изложбе, додела потврда и награда за најуспешније радове одржаће се 28. августа у 14 часова. Радионице воде Милица Јосимов, вајар, и Марија Личина, кустос.

Радионице су бесплатне и намењене су средњошколцима.

Због ограниченог броја места у групама, пријављивање је обавезно.

Можете се пријавити на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У пријави је потребно да наведете следеће податке: име и презиме, телефон, назив школе, разред и број групе за коју се пријављујете.

Град Београд – Секретаријат за спорт и омладину допринео је и у значајној мери помогао реализацији програма обезбеђивањем неопходних средстава за финансирање.

0
0
0
s2sdefault

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

Календар догађаја

Kalendar događaja

Часопис Музеја

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network