МАУ

Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

 

БОЈЕ АФРИКЕ – КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ И ИЗЛОЖБА РАДОВА

Боје АфрикеБесплатан програм за средњошколце током зимског распуста у МАУ

Музеј афричке уметности током зимског распуста организује бесплатан програм за средњошколце под називом „Боје Африке – креативне радионице и изложба радова”.

Заинтересовани ученици се могу определити да похађају курс у једном од два термина:

- група 1: радионице керамике – од 2. до 6. јануара,

- група 2: радионице графике – од 9. до 13. јануара.

У оквиру сваког од два петодневна мини-курса „Боје Африке – креативне радионице и изложба радова” учесници ће се на уводном предавању кустоса упознати са темама које ће потом обрађивати на радионицама. Програмом су предвиђене две теме и две ликовне технике уз помоћ којих ће креирати самосталне ликовне радове. Након завршетка програма, у просторијама Музеја афричке уметности биће приређена изложба, а најуспешнији радови ће бити награђени.

Радионице ће се одржавати у јануару у две групе. Свака група ће у континуитету од пет радних дана у четворочасовним терминима (10-14 ч), уз уводно предавање и кроз практичан рад овладати различитим техникама (керамика или графика). Завршни део програма одржаће се 14. јануара када ће полазници обе групе, уз помоћ кустоса, креирати изложбу својих радова. Свечано отварање изложбе, додела потврда и награда за најуспешније радове одржаће се 15. јануара у 14 часова.

Радионице воде Милица Јосимов, вајар/конзерватор, Милица Наумов, кустос, и Марија Милош, виши кустос.

Пријављивање је обавезно, слањем пријаве на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са следећим подацима: име, презиме, година рођења, контакт телефон и изабрана група (од 2. до 6. јануара или од 9. до 13. јануара).

Број учесника је ограничен и зато – пријавите се на време!

Кликните да преузмете:

- Распоред термина у оквиру програма „Боје Африке - креативне радионице и изложба радова" (.pdf)

- Плакат за програм „Боје Африке - креативне радионице и изложба радова" (.pdf)

Сазнајте више о бесплатним програмима МАУ „Креативне радионице и изложба радова за средњошколце“ који се одржавају током школских распуста. 

 

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Виртуелна тура

Дигитални отисак МАУ

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Аудио-водич

Аудио-водич

Часопис Музеја

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network