Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Arhiva

 

Umetničko veče sa Jadrankom Jovanović i Nikolom Rackovim

Društvo prijatelja Alžira, uz podršku Ambasade Narodne Demokratske Republike Alžir i u saradnji sa Muzejom afričke umetnosti, organizatori su druženja sa operskom divom Jadrankom Jovanović i pijanistom prof. Nikolom Rackovim, koji će podeliti svoje impresije o umetničkoj turneji u okviru manifestacije „Dani Srbije u Alžiru“, koja je uspešno održana u maju ove godine.

Događaj će biti organizovan u Muzeju afričke umetnosti u petak, 27. novembra 2015. godine u 18 časova, a skup će pozdraviti NJ. E. gospodin Abdelhamid Šebšub, ambasador NDR Alžir.

Društvo prijatelja Alžira i Ambasada NDR Alžir u Srbiji, uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva kulture NDR Alžir, organizovalo je, prvi put u istoriji bilateralnih odnosa, kulturnu manifestaciju „Dani Srbije u Alžiru“, kao izraz izuzetno bliskih i prijateljskih odnosa dve zemlje, uspostavljenih još sredinom prošlog veka. U okviru ovog gostovanja, srpska delegacija predstavila je bogat umetnički program u nekoliko gradova Alžira i izazvala veliko interesovanje alžirskih medija i mnogobrojne publike. Deo ove atmosfere beogradska publika osetiće zahvaljujući kazivanju ugledne operske dive Jadranke Jovanović i prof. Nikole Rackova koje će biti upriličeno u Muzeju afričke umetnosti, uz izvođenje odabranih kompozicija.

Dobro došli!

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Audio-vodič

Audio-vodič

Časopis Muzeja

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network