Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Arhiva

 

BOJE AFRIKE – KREATIVNE RADIONICE I IZLOŽBA RADOVA

Besplatan program za srednjoškolce tokom zimskog raspusta

Muzej afričke umetnosti, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu, tokom zimskog raspusta organizuje besplatan program za srednjoškolce pod nazivom „Boje Afrike– kreativne radionice i izložba radova”.

Zainteresovani učenici se mogu opredeliti da pohađaju kurs u jednom od dva termina:

- Grupa 1 – OSLIKAVANJE PLATNA
Od 02. do 06. januara (10-14č)

- Grupa 2 – IZRADA NAKITA
Od 04. do 08. februara (10-14č).

U okviru svakog od dva petodnevna mini-kursa „Boje Afrike“, učesnici će se na uvodnom predavanju kustosa upoznati sa temama koje će potom obrađivati na radionicama. Programom su predviđene dve teme i dve likovne tehnike uz pomoć kojih će kreirati samostalne likovne radove. Nakon završetka programa, u prostorijama Muzeja biće priređena izložba, a najuspešniji radovi nagrađeni.

Broj učesnika je ograničen na 20 po grupi i zato – prijavite se na vreme! 😀

Radionice će se održavati u januaru i februaru 2019. Svaka grupa će u kontinuitetu od pet radnih dana u četvoročasovnim terminima (10-14č), uz uvodno predavanje i kroz praktičan rad ovladati različitim tehnikama oslikavanja platna i izrade nakita. Završni deo programa održaće se 9. februara kada će polaznici, uz pomoć kustosa, kreirati izložbu svojih radova. Svečano otvaranje izložbe, dodela potvrda i nagrada za najuspešnije radove održaće se 10. februara u 14 časova.

Prijavljivanje je obavezno, slanjem prijave na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa sledećim podacima: ime, prezime, godina rođenja, kontakt telefon i izabrani termin kursa (od 02. do 06. januara ili od 04. do 08. februara).

Radionice osmišljavaju i vode: Marija Miloš, kustos MAU, Milica Josimov, vajar, i Milica Naumov, antropolog.

Kliknite da preuzmete raspored termina u okviru programa "Boje Afrike - kreativne radionice i izložba radova" (.pdf).

 

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Audio-vodič

Audio-vodič

Časopis Muzeja

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network