Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Edukacija i animacija

Stručna vođenja u Muzeju

Upoznajte izuzetne predmete i nove izložbe u Muzeju afričke umetnosti uz stručno vođenje kustosa, gostujućih umetnika i naših saradnika.

Stručno vođenje za grupe - zakazivanje termina:

Potrebno je zakazati termin za stručno vođenje najmanje dva dana unapred. Kontaktirajte nas telefonom na +381 11 2651 654 (radnim danima od 10 do 17 časova) ili nam pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Program traje približno 45 minuta, obuhvata obilazak Stalne postavke i tekuće tematske izložbe i može biti održan na srpskom ili engleskom jeziku. Vođenja se mogu prilagoditi nastavnim planovima škola i fakulteta, aktivnostima predškolskih ustanova, kao i interesovanjima različitih udruženja, klubova i organizacija. Cena ulaznice je 150 dinara po osobi za grupe od deset ili više osoba, odnosno ukupno 1500 dinara za manje od deset osoba.

Stručno vođenje za individualne posetioce - Nedelja u MAU:

Stručna vođenja za individualne posetioce u okviru programa Nedelja u MAU održavaju se u redovnom terminu nedeljom od 11 časova. Ovaj program se vezuje sa (u tom trenutku) tekućom tematskom izložbom. Stručna vođenja Nedeljom u MAU namenjena su pojedinačnoj poseti i za njih nije potrebno prijavljivanje. Kliknite da saznate više informacija o vođenjima kroz izložbe Nedeljom u MAU.