Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Edukacija i animacija

Kreativne radionice

Tokom višegodišnjeg iskutva rada sa različitim interesnim i uzrasnim grupama, kustoski tim muzeja zadužen za edukativne programe razvio je brojne sadržaje na teme iz oblasti afričke umetnosti i kulture. Pored toga što uključuju upoznavanje sa predmetima na stalnoj postavci i tematskoj izložbi, edukativni programi insistiraju na interaktivnom radu: prezentacijama, direktnom razgovoru, hands-on pristupu materijalnoj kulturi, kao i samom kreativnom (praktičnom) radu kroz različite medije.

Kreativne radionice Nedelja u muzeju se održavaju u redovnom terminu nedeljom od 11 do 13 časova. Ovaj program kreativnih radionica se vezuje sa (u tom trenutku) tekućom tematskom izložbom. Radionice nedeljom su namenjene pojedinačnoj poseti, odnosno deci uzrasta 4-12 godina i za njih NIJE POTREBNO PRIJAVLJIVANJEKliknite da saznate više informacija o radionicama nedeljom.

 

Kreativne radionice (uz javno vođenje po stalnoj postavci i tematskoj izložbi) mogu se organizovati i adaptirati za različite interesne grupe i institucije: škole, fakultete, akademije, stručne ustanove, udruženja, zdravstvene institucije, i tome sl. Zakazivanje termina za ovaj tip organizovane grupne posete sa kreativnom radionicom je OBAVEZNO. Kontaktirajte nas telefonom na +381-11-2651-654 (radnim danima od 10 do 17 časova), ili nam pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.