Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Вести и догађаји

 

Уметничко вече са Јадранком Јовановић и Николом Рацковим

Друштво пријатеља Алжира, уз подршку Амбасаде Народне Демократске Републике Алжир и у сарадњи са Музејом афричке уметности, организатори су дружења са оперском дивом Јадранком Јовановић и пијанистом проф. Николом Рацковим, који ће поделити своје импресије о уметничкој турнеји у оквиру манифестације „Дани Србије у Алжиру“, која је успешно одржана у мају ове године.

Догађај ће бити организован у Музеју афричке уметности у петак, 27. новембра 2015. године у 18 часова, а скуп ће поздравити Њ. Е. господин Абделхамид Шебшуб, амбасадор НДР Алжир.

Друштво пријатеља Алжира и Амбасада НДР Алжир у Србији, уз подршку и покровитељство Министарства културе НДР Алжир, организовало је, први пут у историји билатералних односа, културну манифестацију „Дани Србије у Алжиру“, као израз изузетно блиских и пријатељских односа две земље, успостављених још средином прошлог века. У оквиру овог гостовања, српска делегација представила је богат уметнички програм у неколико градова Алжира и изазвала велико интересовање алжирских медија и многобројне публике. Део ове атмосфере београдска публика осетиће захваљујући казивању угледне оперске диве Јадранке Јовановић и проф. Николе Рацкова које ће бити уприличено у Музеју афричке уметности, уз извођење одабраних композиција.

Добро дошли!

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Дарујте МАУ

Аудио-водич

Аудио-водич

Гостујуће изложбе

putujuci mau cir

Часопис Музеја

МАУ препоручује

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network

Grb Beograda

МАУ је под покровитељством Скупштине града Београда – Секретаријата за културу

Пријатељ Музеја

Savski venac


Приступна рампа


Издвајамо

Часопис Музеја

Časopis Muzeja

Е-Публикације

E-publikacije