МАУ

Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Вести и догађаји

 

Недеља у МАУ - Јулска јавна вођења за одрасле и плесне радионице за децу

Reflect #2 – фрaгмeнти, фрaгилнoсти, сeћaњa: Савремена уметност АнголеПрограм „Недеља у МАУ“ организује се за појединачне и породичне посете у термину недељом од 11 до 12.30 часова и подразумева паралелни програм кустоских вођења за одрасле и креативних радионица за децу и младе узраста од 6 до 14 година.

Током јула 2022. године биће организована кустоска вођења за одрасле посетиоце кроз тематску изложбу „Reflect #2 – фрaгмeнти, фрaгилнoсти, сeћaњa: Савремена уметност Анголе", док ће за децу бити приређена хип хоп плесна радионица „Од покрета до облика”.

Број посетилаца је ограничен, а учешће у програмима захтева пријављивање слањем мејла на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

*Цена улазнице: 200 динара

 

Недеља, 3, 10, 17, 24. и 31. јул 2022, у 11 часова 

Кустoскo вoђeњe крoз излoжбу „Reflect #2“

Reflect #2 – фрaгмeнти, фрaгилнoсти, сeћaњa: Савремена уметност АнголеСваке недеље у јулу (3, 10, 17, 24. и 31. јул), од 11 часова, вођења кроз тематску изложбу „Reflect #2 – фрaгмeнти, фрaгилнoсти, сeћaњa: Савремена уметност Анголе" одржаће Ана Ацић, сарадница МАУ.

Сазнајте више о савременој уметности Анголе, о разноликим стилским тенденцијама изложених радова, као и о друштвено-политичком контексту у оквиру кога су они настали.

*Пријаве обавезне на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

 


 

Недеља, 3, 10, 17, 24. и 31. јул 2022, у 11 часова 

Хип хоп плесна радионица за децу
„ОД ПОКРЕТА ДО ОБЛИКА“

ОД ПОКРЕТА ДО ОБЛИКАКроз плесне вежбе деца ће на радионици „Од покрета до облика” упознати покрете у хип хоп плесу који откривају стил, преносе поруку и енергију, и заснивају се на креативном и критичком размишљању. Надахнуће за стварање плесних покрета на овој радионици биће друштвено ангажоване теме, облици и боје ликовних дела анголских аутора која су приказана на изложби „Reflect #2” у Музеју афричке уметности. Уз машту и одважност, деца ће имати прилику да истраже, а потом и покажу, могућности изражавања сопства и критичког става покретом у хип хоп плесу. Учесници радионице ће сазнати и шта је хип хоп култура, како да изразе свој став путем хип хоп плеса, али и због чега је битан тимски рад и дух колектива.

Радионицу води Александра Гачић (Streetishka), сарадница МАУ која се хип хоп и крамп плесом бави од 2011. године, и Јован Продановић, сарадник МАУ.

*Број учесника на радионицама је ограничен, а пријављивање је обавезно и врши се слањем мејла на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

 

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Виртуелна тура

Дигитални отисак МАУ

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Аудио-водич

Аудио-водич

Дарујте МАУ

Гостујуће изложбе

putujuci mau cir

Часопис Музеја

МАУ препоручује

Privatna arhiva Džuverović

WSSSR

SIVision

Zavod Afriška Vas

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network

Приступна рампа

Издвајамо

Часопис Музеја

Časopis Muzeja

Е-Публикације

E-publikacije

Архива