Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

НОЋ МУЗЕЈА 2011 У МУЗЕЈУ АФРИЧКЕ УМЕТНОСТИ

Субота 14. мај, 18-02h.

изложба-инсталација-мултимедија: „TRRiP“ - Тодоровић, Радовић, Рајковић и Пријатељи

три путовања – три погледа на Африку: Танзанија, Буркина Фасо, Етиопија

Три фотографа ће кроз три различита стила приказати своје визуре са три географске тачке афричког континента. Сусретања и импресије у Танзанији, венчање у Буркини Фасо и становници са обала реке Омо у Етиопији биће вам представљени у форми изложбе, инсталације и мултимедијалних садржаја. Фотографије и други елементи на овој изложби су резултат промишљања и тражења одговора на вечито питање позиције човека у савременом свету. Аутори/фотографи: Марко Тодоровић, Катарина Радовић и Владимир Рајковић.

Посебан програм: "Путовања-сећања" - НАПРАВИТЕ СВОЈУ ИНСТАЛАЦИЈУ

Ове године вас позивамо да учествујете у несвакидашњем програму који ћете сами осмислити! Са путовања се сви обично вратимо са неким сувениром који нас заувек подсећа на незаборавну авантуру или призор. Ишли сте у Африку? Ако је одговор потврдан, позивамо вас да током Ноћи музеја донесете фотографију, разгледницу или било који други предмет који је обележио ваше путовање. На тај начин ће ваша капа, марама, оловка или торба с којом сте путовали постати музејски експонат. Будите један од аутора ове необичне инсталације, која ће се формирати током читаве Ноћи музеја, и саставите јединствено уметничко дело од стотина импресија, сећања и утисака.

0
0
0
s2sdefault

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Аудио-водич

Аудио-водич

Часопис Музеја

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network